ZKIJ-Werkt-Door-Logo

Over RMT ZKIJ Werkt Door

Denk jij wel eens na over om- of bijscholing? Omdat je met je huidige scholing niet het werk kan doen dat je wilt doen? Of omdat je iets heel anders wilt gaan doen?

Dan ben je zeker niet de enige!

Door de coronacrisis en andere grote ontwikkelingen verandert er veel op de arbeidsmarkt. Zo vallen in de ene sector veel ontslagen, terwijl op andere plekken grote behoefte is aan geschoolde mensen. Om je kansen te vergroten, is om- of bijscholing dus helemaal geen gek idee!

Maar weet je al in welke richting jij je wilt ontwikkelen? En hoe je dat aan moet pakken? Kortom, waar begin je eigenlijk?

Op die laatste vraag hebben we vast een antwoord: je begint bij ZKIJ Werkt Door!

In de regio Zuid-Kennemerland en IJmond staat ons team namelijk helemaal kosteloos en vrijblijvend voor je klaar. Wij helpen je op weg met extra begeleiding, loopbaanadvies, (om)scholing en scholing via praktijkleren in het mbo. Het maakt hierbij niet uit of je een inkomen uit werk of uit een uitkering hebt. En heb je schulden die je in de weg zitten? Dan helpen we je ook daarbij!

ZKIJ Werkt Door is een samenwerking tussen allerlei organisaties op de arbeidsmarkt: gemeenten, UWV, onderwijs, Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB), vakbonden (FNV en CNV) en werkgeversorganisaties.

Kortom, RMT ZKIJ Werkt Door is de juiste start van jouw (om)scholing!

Contactgegevens

Website: www.zkijwerktdoor.nl

Contactformulier

Enthousiast geworden over ZKIJ Werkt Door en meteen contact opnemen? Vul het onderstaande formulier in:

Ik neem contact op met RMT ZKIJ Werkt Door

  • Hidden