Logo WIJ Heemstede

Over WIJ Heemstede

WIJ Heemstede is een professionele welzijnsinstelling die mensen van alle leeftijden kansen biedt, met elkaar verbindt en hen sterkt in het behoud van eigen regie op een zinvol en plezierig leven.

WIJ Heemstede stelt de inwoner van Heemstede centraal en organiseert samen met inwoners, vrijwilligers en andere maatschappelijke organisaties activiteiten gericht op vorming, educatie, cultuur, ontspanning en ondersteuning in wijken en buurten.

WIJ Heemstede zet in op het bevorderen van welzijn, het faciliteren en versterken van onderling contact. Door het vroeg signaleren en verhelderen van hulpvragen en het vinden van passende antwoorden hierop. De Sociaal Werkers van WIJ Heemstede, kinder- en tienerwerk, sociaal-cultureel werk, maatschappelijk werk, ouderenwerk, sociaal makelaars, VoorleesExpress en Vrijwilligerspunt (WeHelpen Heemstede), werken hierbij vanuit verschillende locaties in Heemstede, waaronder Plein1, de Pauwehof, de Molenwerf en de Luifel. Eethuis de Luifel vervult op laatst genoemde locatie een verbindende en ondersteunde rol door het verzorgen van maaltijden.

Kijkt u via deze link de introductiefilm van WIJ Heemstede, met mooie beelden van onze activiteiten, cursussen en dienstverlening: https://youtu.be/U9QdwvpkDaA

Contactgegevens

Website: www.wijheemstede.nl
Telefoon: 023-5483828

Contactformulier

Enthousiast geworden over WIJ Heemstede en meteen contact opnemen? Vul het onderstaande formulier in:

Ik neem contact op met WIJ Heemstede

  • Hidden