Over VWC-BUUV

Vrijwilligerswerk is heel divers: in het groen, bij de honkbalclub, als fietsmaatje, werken met nieuwkomers of gewoon een boodschapje doen voor de buurman. Twee dagen in de week, een uurtje per dag, een kortdurend project, of zomaar eens een dagje, alles is mogelijk! Het doen van vrijwilligerswerk maakt je blij, is leerzaam, brengt je in contact met anderen en kan helpen bij het vinden van bijvoorbeeld een betaalde baan.

VWC-BUUV verbindt mensen en organisaties door het matchen van vraag en aanbod van vrijwilligerswerk en burenhulp. Op www.haarlemvoorelkaar.nl vind je een groot aanbod aan vrijwilligerswerk en klussen, en kun je als organisatie je vacature plaatsen. Op www.buuv.haarlem.nu kun je andere bewoners om hulp vragen bij kleine klussen of jezelf aanbieden om een ander te helpen.

Naast de matching van vraag en aanbod, adviseren en ondersteunen we organisaties bij een professionele aanpak van vrijwillige inzet. Via de Vrijwilligersacademie Haarlem bieden we vrijwilligers en beroepskrachten diverse workshops en trainingen aan op het gebied van vrijwilligerswerk.

Wil je met een medewerker van VWC-BUUV alle mogelijkheden of jouw wensen bespreken? Bel ons dan op werkdagen via telefoonnummer 023 -5300 500 voor meer informatie of het maken van een afspraak. Langskomen kan op dinsdag en donderdag tussen 13 en 17 uur op de Gedempte Oude Gracht 20 in Haarlem.

Samen maken we Haarlem en omgeving mooier!

Contactgegevens

Website: www.haarlemvoorelkaar.nl en www.buuv.haarlem.nu
Contactpersonen: Thijs de Laat, t.delaat@vwc-haarlem.nl,06 42122356  en Yvonne Woltjer, yvonne@haarlem.buuv.nu, 023 5300500.
Telefoon: 023-5300500