sig-logo-haarlem

Over SIG

De SIG is een relatief kleinschalige, professionele organisatie voor ondersteuning van mensen met een verstandelijke beperking en/of stoornis uit het autistisch spectrum in Midden- en Zuid-Kennemerland.

We bieden deze ondersteuning bij opvoeding, wonen en werken/dagbesteding, inclusief financiën/schulden en sociale activering. In onze visie moet iedereen de kans krijgen een zinvol en gelukkig leven te leiden, zo veel mogelijk midden in de samenleving. Vanuit deze visie en uitgaande van de eigen kracht en regie van cliënten bieden wij al ruim 50 jaar (ambulante) begeleiding.

In de regio Midden- en Zuid-Kennemerland (tussen Alkmaar en Haarlem-Zuid/Heemstede) hebben we 25 woonprojecten, incl. Logeerhuis (regionale functie) en circa 20 kleinschalige, op de samenleving georiënteerde dagbestedingsprojecten, waaronder een ambachtelijk dagactiviteitencentrum. Daarnaast faciliteren we vrijetijdsbesteding en ontmoetingsmogelijkheden. Onze ambulante ondersteuning wordt onder meer aangeboden in de vorm van het zogenoemde Volledig Pakket Thuis (VPT).

Contactgegevens

Website: www.sig.nu
Contactpersoon: Arianne Zandbergen
Telefoon: 06 22 70 74 00

Contactformulier

Enthousiast geworden over SIG en meteen contact opnemen? Vul het onderstaande formulier in:

Ik neem contact op met SIG

  • Hidden