Over Sensa Zorg

Wij zijn Sensa Zorg! Een team van 150 zorgprofessionals, met ‘roots’ in meer dan 30 culturen. Of het nu gaat om GGZ of Ambulante Ondersteuning van volwassenen of jeugdigen, WMO of (specialistische) jeugdhulp in (achterstand) wijken: Sensa Zorg is breed inzetbaar, íntrinsiek gemotiveerd en deskundig met passie voor het hulpverleners vak!

Vanuit 10 regio’s* in Nederland bieden wij vanaf 2009 specialistische hulpverlening aan, welke het  verschil maakt voor onze cliënten binnen onze multiculturele  samenleving.

Het groene Sensa’tieve Zorg Team staat voor hecht en hartstochtelijk met focus op diversiteit in cultuurverschillen, geloofsovertuigingen, geaardheid en opvattingen. Bij Sensa Zorg geldt, hoe meer diversiteit hoe beter en kun je vanuit elke culturele achtergrond, geloofsovertuiging of geaardheid echt je zelf zijn. Pas wanneer je je zelf bent en dat een ander ook laat zijn, kun je als team je talenten optimaal benutten en verder groeien als mens en professional met elkaar. Op die manier vormt Sensa Zorg als team een ijzersterk geheel met meer dan 30 verschillende culturele achtergronden en behandelt Sensa Zorg cliënten met ‘roots’ uit meer dan 40 culturen. Sensa Zorg spreekt niet over diversiteit en inclusiviteit, wij ZIJN het! 

*Regio’s Den Bosch, Breda, Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Friesland, Utrecht en Gooi en Vechtstreek.

Contactgegevens

Website: Sensa Zorg
Telefoon: 085-2733263

Contactformulier

Contact opnemen met Sensa Zorg? Vul het onderstaande formulier in:

Ik neem contact op met Sensa Zorg

  • Hidden