Over Hartekamp Groep (jobcoaching)

Wij zijn de jobcoaches van de Hartekamp Groep en we kunnen je helpen je bij het vinden van een baan die goed bij je past. Een baan waar je iedere keer met plezier naartoe gaat. En het mooie is, je kunt ook doorgroeien. Dus misschien begin je met dagbesteding of onbetaald werk bij een werkgever en ga je uiteindelijk betaald werk doen.

Ik zoek een leuke baan!

We kijken vooral naar wat je kunt en naar wat je leuk vindt om te doen. Daar kunnen we achter komen met behulp van een loopbaanonderzoek dat we samen met jou doen. Voor de dingen die moeilijker gaan zoeken we samen naar een oplossing. Dus neem snel contact met ons op, dan zoeken we ook voor jou een baan!

Ben je werkgever en op zoek naar een gemotiveerde werknemer?

Wanneer een werknemer bij jullie goed op zijn/haar plek zit en zich binnen zijn/haar mogelijkheden kan ontwikkelen, dan heb je er een gemotiveerde medewerker bij. Bovendien kun je je daarmee scharen onder de groep maatschappelijk verantwoord ondernemers en lever je een bijdrage aan een inclusieve maatschappij. Ook kunnen wij de zorg voor het re-integratietraject van een langdurig zieke werknemer van je overnemen; re-integratie Tweede Spoor. Wij bespreken graag de mogelijkheden!

Contactgegevens

Website: Hartekamp Groep Jobcoaching
Contactpersoon: Cynthia Vijlbrief
Telefoon: 06 25 65 25 91

Contactformulier

Enthousiast geworden over de Hartekamp Groep en meteen contact opnemen? Vul het onderstaande formulier in:

Ik neem contact op met Hartekamp Groep

  • Hidden