De Participatiemarkt Haarlem heeft een nieuwe naam: Participatiemarkt Zuid-Kennemerland. Dit komt omdat de organisatie samenwerkt met de vier gemeenten (Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal en Heemstede) die samen Zuid-Kennemerland vormen. De Participatiemarkt bestaat al sinds 2015 en is er voor iedereen die weer wil meedoen in de samenleving. Dat kan op verschillende manieren, zoals actief zijn in je buurt, meedoen in een vereniging of samenwerken met een organisatie.

De Participatiemarkt bezoeken heeft veel voordelen één daarvan is dat je op één plek met veel organisaties in contact komt, dus je kan je makkelijk en snel oriënteren. Weer mee doen is niet alleen goed voor de samenleving, maar zeker ook voor jezelf. Of je nu graag weer aan de slag gaat of iets wilt doen voor een organisatie, een bezoek aan de Participatiemarkt Zuid-Kennemerland biedt allerlei mogelijkheden.

De nieuwe naam laat zien dat de Participatiemarkt niet alleen over Haarlem gaat, maar over de hele regio Zuid-Kennemerland. Het belangrijkste is dat iedereen welkom is. Op woensdag 17 april staat we weer met ruim 50 organisaties voor je klaar om kansen te bieden en iedereen te verwelkomen die weer actief wil meedoen in de samenleving.