Het was hard werken de laatste weken, maar hij is uit! Onze eerste eigen krant; de Participatiekrant. Vele organisaties die bij ons op de website staan hebben een prachtig item ingestuurd, waardoor wij een 24 pagina’s dikke krant konden samentellen. Deze week is de bezorging geweest en wellicht heb jij de krant al op je deurmat horen vallen.

Al twee jaar hebben wij geen fysieke markt kunnen organiseren, maar stilzitten hebben we zeker niet gedaan. Na een digitale opening van onze website in 2020 en serie interview podcasts in 2021, hebben we dan nu een eigen krant tot stand gebracht. Deze krant is maar liefst in een oplage van 6.000 stuks en is verspreid bij: alle organisaties, de gemeenten, alle bibliotheken in deze regio en uiteraard bij de mensen waarvoor de krant is bedoeld.

De krant is in vier thema’s opgedeeld: ik zoek (vrijwilligers-) werk, ik zoek een activiteit, ik wil leren, ik zoek hulp/begeleiding. Bij elk thema vind je een organisatie die uitleg geeft wat zij doet, voor wie en hoe je met hen in contact kunt komen. Op onze website kan je alle organisaties vinden.

Wij zijn ontzettend trots op het resultaat. En heb jij hem nou niet ontvangen en wil je hem toch graag doorlezen, dan hebben wij zelfs een digitale versie. Wij wensen iedereen heel veel leesplezier en wij gaan er van uit dat wij volgend jaar wel weer een fysieke markt kunnen en mogen organiseren, dus noteer alvast maar woensdag 6 april 2022 in je agenda.

participatiekrant-op-deurmat-haarlem-november-2021-IMG_4761